Naar homepage
3FM Serious Request

Sander en Sophie organiseren Het Grootste Huisfeestje van Nederland!

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander en Sophie organiseren Het Grootste Huisfeestje van Nederland!

De drie dj-duo's zitten inmiddels al twee dagen in lockdown, nu is het tijd voor een feestje! Sander en Sophie organiseren vanavond (zaterdag 19 december) tussen 22:00 en 02:00 uur Het Grootste Huisfeestje van Nederland. Wel coronaproof natuurlijk, dus dans thuis voor de tv of voor je beeldscherm lekker mee en doneer om het feestje draaiende te houden.

Doneren = dansen

Zolang er gedoneerd wordt, kunnen we blijven dansen op de beste zaterdagavond-tracks. Elke vijf euro aan donaties zorgt voor een minuutje puur geluk in jouw woonkamer. Bij €1200 maken Sander en Sophie hun hele shift tot 02:00 uur vol. Doneren dus! Dat kan hier.

Line-up

Sander en Sophie hebben een blik aan dj's opengetrokken om van dit feestje een groot succes te maken. Ook Sander zelf staat een uur lang achter de knoppen. Als er genoeg gedoneerd staat er een toffe line-up voor je klaar! Sophie Francis, Nuno dos Santos, Reinier Zonneveld en Sander zelf willen vanavond graag voor je draaien, dus doneer!

Wil je dit feestje niet missen? Check dan hier alle manieren om 3FM Serious Request: The Lifeline te volgen.

(digitaal) bijzijn is meemaken!

Je kan bij dit feestje zijn! Niet fysiek natuurlijk, maar wel via Zoom! Trek wat leuks aan, want je bent te zien op het grote scherm in de loods. De hele avond is ook te volgen via het YouTube-kanaal van 3FM tijdens een vier uur durende live-stream.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie