3FM Serious Request

Vier dingen die je moet weten over 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

 1. Nieuwschevron right
 2. Vier dingen die je moet weten over 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

Morgen is het zover: 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 gaat van start. Maar hoe zit het nou allemaal precies? Wat gaan de dj's doen en wat kan jij doen? Hier een overzicht van alles wat je moet weten.

Wat gaat er gebeuren?

3FM-dj's Frank van der Lende & Eva Koreman, Sander Hoogendoorn & Sophie Hijlkema en Rob Janssen & Wijnand Speelman gaan van 18 t/m 24 december op Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie in lockdown voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020.

De drie dj-duo's maken met z'n allen 24 uur per dag live radio, maar moeten ook 24 uur per dag een loopband draaiende houden. Hiermee motiveren ze jou als luisteraar om zelf ook in actie te komen door coronaproof mee te lopen in je eigen omgeving en je te laten sponsoren voor elke gelopen kilometer.

Bekijk hier welke dj's wanneer te horen zijn tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline

Waar doen we het voor?

Overal staan hulpverleners, lokale klinieken en ziekenhuizen onder hoogspanning als gevolg van de coronapandemie. Zij zijn overbelast, vaak met desastreuze gevolgen. De opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 gaat naar het Rode Kruis, dat zich in Nederland en in het buitenland inzet om die druk op hulpverleners te verlichten met mensen en middelen.

Ook helpt het Rode Kruis de verspreiding van corona tegen te gaan. Meer uitgebreide informatie over het doel van dit jaar vind je hier.

Hoe kan ik het volgen?

Je kan 3FM Serious Request: The Lifeline volgen via je radio, via 3fm.nl/live of via Serious Request TV. Serious Request TV is te volgen op de volgende zenders:

 • Ziggo Kanaal 128
 • KPN / XS4all / Telfort Kanaal 42 + 76
 • T-Mobile Thuis Kanaal 273
 • Caiway Kanaal 101
 • Canal Digitaal Kanaal 103
 • Tele2 Kanaal 201
 • Delta Kanaal 33
 • Online Kanaal 32
 • Youfone Kanaal 3

Wat kan ik doen?

Hoe jij kan helpen? Loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie of direct doneren. Je kan er ook voor kiezen om acties van anderen te steunen.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie