3FM Serious Request

Zo volg je 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg je 3FM Serious Request: The Lifeline 2020

Het is zo ver: 3FM Serious Request: The Lifeline 2020! Dit jaar zet 3FM zich in voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De drie dj-teams zijn 24/7 te volgen.

The lifeline volgen

3FM Serious Request: The Lifeline volg je 24/7 via 3FM.nl/live en natuurlijk via de Facebook, Instagram, Twitter, TikTok en YouTube van 3FM, waarbij we je op de hoogte houden van het laatste nieuws rondom het evenement en de acties van het Rode Kruis.

Ook zullen er de hele week toffe livestreams plaatsvinden op Instagram en TikTok waar je interactief aan kan deelnemen. Houd ook hiervoor de social media kanalen van 3FM in de gaten. Zo ben jij als eerste op de hoogte van wat er wanneer gaat plaatsvinden.

Uiteraard is het 24/7 te volgen op de radio. Zoek de juiste etherfrequentie voor jouw woonplaats en luisteren maar!

The lifeline op tv

Je kan 3FM Serious Request: The Lifeline ook op TV volgen! De hele week kun je live volgen via NPO 1 Extra en tussen 09:00 uur en 18:00 uur te zien op NPO 1 met updates.

NPO 1 Extra is te vinden op de volgende kanalen:

  • Ziggo Kanaal 128
  • KPN / XS4all / Telfort Kanaal 42 + 76
  • T-Mobile Thuis Kanaal 273
  • Canal Digitaal Kanaal 103
  • Tele2 Kanaal 201
  • Delta Kanaal 33
  • Online Kanaal 32
  • Youfone Kanaal 3

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie