Naar homepage
3FM Serious Request

Een nacht 3FM SR met Vera, Sophie en Willie Wartaal!

  1. Nieuwschevron right
  2. Een nacht 3FM SR met Vera, Sophie en Willie Wartaal!

Sophie, Vera én Willie Wartaal verzorgen deze nacht de 'graveyard shift'. Willie schuift uiteraard op gepaste digitale afstand aan bij het nachtelijke duo, waar hij ondertussen geld ophaalt voor het Rode Kruis. Maar, ook buiten de studio reikt de arm van 3FM Serious Request. Nacht-dj's Jamie en Andres waren live op locatie aanwezig om hun steentje bij te dragen.

Nachtbraker Willie Wartaal

Op gepaste wijze kondigt Sophie de nachtgast aan. Ze bracht live een zelfgeschreven rap ten gehore, er blijkt een nieuw raptalent geboren te zijn. Uiteraard had Willie een idee om geld op te halen voor het Rode Kruis. Op de beat van all time favorite 'Watskeburt' schreef Willie voor luisteraars een persoonlijke rap. Als een échte baas mixte hij de beat wel, zodat de gepersonaliseerde tracks geen directe kopie van het originele nummer zijn. Vinden we leuk!

Soms heeft zelfs de briljantste rapper/songwriter rust nodig van het schrijven, dus gooiden Vera en Sophie de lijnen open waardoor luisteraars met Willie konden kletsen. Zo kwamen er luisteraars voorbij die thuis aan het werk waren, een nacht vrij hadden óf aan het studeren waren. Gezelligheid ten top, maar pas op die Zeeuwen...

Jamie en Andres gingen weer dwars door het land

Vrienden van de nacht Jamie en Andres waren net als de vorige nachten weer op pad, dwars door het hele land. Waar ze eerder deze week een spandoek ophingen voor de vrachtwagenchauffeurs, waren ze dit keer bij een parkeerplaats waar het normaalgesproken helemaal vol staat met vrachtwagens. Nu, was er geen kip. Ze besloten 'heitje voor een karweitje' te doen voor mensen die ze wel tegenkwamen. Dat varieerde van de toiletten schoonmaken voor de werknemers van het tankstation, tegen een donatie van 10 euro tot het schoonmaken van de auto van een tankende voorbijganger. Daarmee haalden ze maar liefst 40 euro op! Nadat ze de auto gewassen hadden, vertrokken ze richting een fastfoodketen in het oosten van het land, waar ze tegen een donatie van 30 euro de héle parkeerplaats SPIK EN SPAN maakten!

Dé 24-uursloop van strijder Sameena

Ondertussen was Sameena, die voor 3FM Serious Request een '24-uursloop' doet om geld op te halen voor het Rode Kruis, ook nog steeds bezig. Vera en Sophie belde haar rond een uurtje of half 4. Op dat moment moest ze nog tot 12.00 vanmiddag. Wij zijn in ieder geval nu al méga trots op deze strijder.

Ster advertentie
Ster advertentie