3FM Serious Request

Sameena finisht na 24 uur hardlopen voor het Rode Kruis

  1. Nieuwschevron right
  2. Sameena finisht na 24 uur hardlopen voor het Rode Kruis

Sameena trekt haar hardloopschoenen weer aan voor het goede doel. In december haalde zij 47.000 euro op door 100 kilometer hard te lopen voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Om haar collega’s in de zorg in het zonnetje te zetten komt zij ook deze editie in actie. In het kader van ’stay safe’ doet zij dat door 24 uur rondjes te rennen om haar huis!

Wil jij de actie van Sameena steunen? Doneer dan een bedrag via onderstaande knop.

STEUN SAMEENA

Startschot

Rob ging vanmorgen bij haar langs om het startshot te geven. Geheel in stijl natuurlijk!

Positieve mindset

Heeft ze alles nog onder controle na vier uur rennen? Timur en Jorien schalken over naar Sameena. “Soms heb je een dipje, maar de kunst is om je mindset positief te houden om te zorgen dat je niet toegeeft aan je lichamelijke ongemakken.”

Nachtwerk

Ze is inmiddels een heel eind onderweg, maar nu is het tijd voor de nacht. Gaat Sameena überhaupt slapen? Frank en Eva spraken met haar nadat ze al 70 kilometer in de benen heeft en de vermoeidheid langzaam toe begint te slaan.

Hold on

Inmiddels is Sameena al 21 uur aan het lopen en heeft al meer dan 120 kilometer afgelegd. En wat blijft ze positief! "Het is continu spelletje tussen lichaam en geest, op een geven moment voel je overal pijn en dan is het de kunst om die lichamelijke ongemakken naast je neer te leggen en door te gaan."

De eindstreep

Onder luid gejuich van haar collega’s komt Sameena na 24 uur hardlopen en meer dan 150 kilometer op de teller over de finish. Ze haalde met haar actie €1.397,44 op. Wat een held!

Vraag ook een plaat aan voor iemand

Je steentje bijdragen is simpel: vraag een plaat aan of doneer direct aan het Rode Kruis.

DONEER VRAAG HIER JOUW PLAAT AANSTEUN SAMEENA

Ster advertentie
Ster advertentie