Naar homepage
3FM Serious Request

Samen een rondje om de wereld lopen: doe jij ook mee?

  1. Nieuwschevron right
  2. Samen een rondje om de wereld lopen: doe jij ook mee?

We kunnen dit jaar dan niet samen lopen voor 3FM Serious Request: The Lifeline, maar we kunnen wél samen een rondje om de wereld lopen. Dat is maar 40.000 kilometer. Moet lukken, toch? 3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman bedachten het gister tijdens de middagshow.

Rondje om de wereld

Frank en Eva bellen deze week iedere dag een actievoerder voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020. Ze spreken mensen die gaan lopen en daarmee geld inzamelen voor het Rode Kruis. Gisteren spraken ze de 13-jarige Max, die samen met zijn vriendje maar liefst 80 kilometer gaat lopen voor The Lifeline. Al die kilometers brachten Eva op een idee: een symbolisch rondje om de wereld. Oftewel: met z'n allen 40.000 kilometen lopen voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2020.

Doe ook mee en track je kilometers

Be like Max en alle andere lopers en doe ook mee! Of het nou in het bos, in je eigen straat of in de woonkamer is, lopen kan overal. Geef je hier op om mee te lopen. En het wordt je nóg makkelijker gemaakt: je kan je kilometers bijhouden in de gloednieuwe 3FM Serious Request: The Lifeline-app. Die kun je binnenkort downloaden in je App Store!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie