3FM Serious Request

Sophie wordt verrast door haar moeder in het Glazen Huis

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Sophie wordt verrast door haar moeder in het Glazen Huis

Het is alweer de zesde dag dat de dj's in het Glazen Huis opgesloten zitten en hun familie en vrienden moeten missen. Zonder telefoon kun je ook niet even bijkletsen, totdat Sophie deze ochtend opeens een belletje kreeg van ene Fiona...

“Je doet zo hard je best”

Sophie heeft al snel door dat haar moeder hier achterzit: “Nee, dit is niet Fiona! Dit is mijn mamsie!” Ze barst in tranen uit en dan komt haar moeder ook nog eens het Glazen Huis binnen! “Ik wist gewoon als jij zou langskomen vandaag, dan zou ik het echt niet droog houden.” zegt Sophie. “Ik was er enorm aan toe.”

Haar moeder is ontzettend trots op Sophie en kijkt de hele dag naar 3FM Serious Request. Ook heeft ze samen met haar collega’s maar liefst 1100 euro opgehaald! Bekijk het fragment hieronder terug:

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie