3FM Serious Request

Het Glazen Huis staat dit jaar in Zwolle tijdens 3FM Serious Request

foto: Tobias Post
  1. Nieuwschevron right
  2. Het Glazen Huis staat dit jaar in Zwolle tijdens 3FM Serious Request

De 21e editie van 3FM Serious Request vindt dit jaar plaats in het mooie Zwolle. Met een grote bus vertrokken Barend, Sophie en Wijnand vanmorgen in een speciale Ochtendshow op 3FM vanaf de Grote Markt in Nijmegen, waar de succesvolle actie vorig jaar neerstreek, om uiteindelijk te onthullen dat het Glazen Huis dit jaar in Zwolle op het Rodetorenplein staat.

De 3FM-dj’s Barend, Sophie en Wijnand maken de Ochtendshow vandaag vanuit een groene 3FM-radiobus. Ze stappen rond 6:00 uur nietsvermoedend de groene 3FM bus in nadat de directeur van Stichting ALS (Limore Noach), de sleutel overdraagt aan de directeur van Metakids (Jan-Matthijs van Eendenburg). De reis begon in Nijmegen en ze vertrokken vervolgens naar de volgende bestemming: Zwolle.

Zwolle

De hoofdstad van Overijssel staat bekend om haar mooie parken, historisch centrum en middeleeuwse geschiedenis: Hanzestad, oftewel Zwolle! Zwolle heeft op muzikaal gebied ook een hoop te bieden. De stad won namelijk ooit, met poppodia Hedon, de prijs voor Beste Poppodium in Nederland. Het lijkt erop dat Zwolle dit jaar nog meer bijzondere muziekgeschiedenis gaat schrijven met de komst van het Glazen Huis.

Over 3FM Serious Request 2024

3FM Serious Request zet zich ook dit jaar weer in voor het goede doel, deze editie voor Metakids. In de week voor kerst, van 18 t/m 24 december, staan de radiozender en online kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Zwolle. Welke 3FM-dj’s dit jaar in het Glazen Huis actievoeren wordt op een later moment bekendgemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie