3FM Serious Request

Eefje de Visser speelt in de regen tijdens The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Eefje de Visser speelt in de regen tijdens The Lifeline

Ondanks het verschrikkelijke coronajaar waar we ons nog steeds in bevinden, is 2020 vooral het jaar van Eefje de Visser. Ze won bij de collega's van 3voor12 de prijs voor beste album van het jaar, won een 3FM Award en haalde tijdens de Song van het Jaar de zilveren medaille binnen voor het nummer 'Oh'. De hoogste tijd dus om ook bij The Lifeline langs te komen!

Voor veel artiesten was het een moeilijk jaar, maar Eefje de Visser kijkt met gemengde gevoelens terug naar 2020. "Ik heb geluk en ongeluk gehad het afgelopen jaar. Geluk had ik in januari toen ik mijn album op een hele fijne manier kon releasen", zegt de zangeres tegen Frank. Het ongeluk begon niet lang daarna net als voor alle anderen tijdens de uitbraak van het coronavirus. "We zouden een hele grote tournee gaan doen, maar dat is natuurlijk verplaatst naar een moment in de toekomst. Laten we hopen dat we snel weer ons oude leven kunnen oppakken." Desondanks sleepte de singer-songwriter prijs na prijs binnen en kijkt ze toch goed terug op het afgelopen jaar: "Stiekem ben ik daar wel heel blij mee", aldus Eefje.

Live set

De zangeres speelde samen met haar band de nieuwe single 'Zwarte Zon', 'De Parade' en natuurlijk ook 'Oh'. Alle artiesten spelen hun set op een bijzondere locatie tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline namelijk allemaal op het dak van een bunker, net buiten de studio!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie