3FM Serious Request

Sameena heeft al 300 kilometer gelopen voor The Lifeline, op naar de 500!

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Sameena heeft al 300 kilometer gelopen voor The Lifeline, op naar de 500!

Sameena liep vorig jaar binnen 24 uur 100 kilometer hard voor The Lifeline. Dit jaar heeft ze ook een bijzondere actie: ze gaat 500 (!) kilometer hardlopen voor het Rode Kruis. En goed nieuws: Sameena heeft haar streefbedrag van €10.000 euro behaald!

En dat doet ze allemaal op Vliegveld Twenthe, de plek waar de dj's ook in de hangar radio maken. Sander gaf op vrijdag, de eerste dag van The Lifeline, het startschot. Klik hier om te doneren voor de actie van Sameena.

Ultrarun

Sameena is niet geheel onbekend met zo'n lange marathon. Eerder heeft ze namelijk al getraind voor de Spartathlon, een run van Athene naar Sparta. De run is afgelast, maar anders zou Sameena 246 kilometer lopen binnen 32 uur. Met de mogelijkheid om toch nog iets te doen met rennen, gaat Sameena dus nu een zesdaagse ultrarun lopen voor 3FM Serious Request: The Lifeline.

Ondertussen heeft Sameena al 300 kilometer gelopen. Sophie loopt een stukje mee.

STreefbedrag €10.000 euro behaald!

Op dinsdagochtend 22 december kreeg Sameena van Frank en Eva te horen dat ze haar streefbedrag van €10.000 euro heeft behaald! Ben jij ook zo trots op Sameena? Doneren kan nog steeds! Klik hier. Bekijk het fragment hieronder:

Vorig jaar

Vorig jaar liep Sameena 100 kilometer binnen 24 uur voor Rode Kruis. Het doel van dat jaar was het helpen van slachtoffers van mensenhandel. Dat deed ze omdat ze zelf ook slachtoffer is van mensenhandel.

(Foto: Ray van Olphen)

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie