3FM Serious Request

Henny Huisman te gast in het Glazen Huis

foto: Foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Henny Huisman te gast in het Glazen Huis

Presentator en muzikant Henny Huisman was te gast in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request. Hij vertelde over zijn biografie en danste met de dj's mee op de kinetische dansvloer.

Opperpresentator

Voor Rob is de komst van Henny Huisman een ontzettend positieve verrassing. "Ik ben een enorme tv-nerd, dus ik vind het prachtig dat je hier bent." Hij heeft alleen maar positieve woorden voor de presentator. "Jij bent een opperpresentator, een soort hoofdpiet. Dé Henny Huisman. We zijn allemaal met je opgegroeid."

Hart onder de riem

Het doel gaat de presentator enorm aan het hart, vertelt hij. "Ik heb ooit een regenwoud in brand zien staan. Dat is zo'n ontzettend akelig gezicht." Maar het is niet alleen een akelig beeld. "Vooral ook het geluid. Dat knetteren."

Ook wil hij Rob en Frank een hart onder de riem steken. "Het is natuurlijk ontzettend jammer dat het zo moet. Je loopt hier binnen en overal staan mooie stands en dingen. Dat mag dan niet meer en tóch gaan jullie door." Henny vindt het ook knap dat de dj's doen wat ze doen in de hitte. "Er zijn misschien nog mensen die nu luisteren en denken: 'Zonder eten was erger dan met deze warmte.'" Daar is hij het toch niet mee eens. "Nou, ik vind dit ook wel heftig. Het brandt echt."

Als laatste deed Henny nog een oprechte oproep naar alle mensen om te doneren. Check deze hieronder:

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie