3FM Serious Request

Voetbalclub N.E.C overhandigt cheque van €25.019 bij Glazen Huis

foto: 3FM Serious Request 2023foto: 3FM Serious Request 2023
  1. Nieuwschevron right
  2. Voetbalclub N.E.C overhandigt cheque van €25.019 bij Glazen Huis

N.E.C. en de stad Nijmegen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De voetballers van N.E.C hebben zich de afgelopen tijd ingezet om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. N.E.C. Directeur Wilco van Schaik en Jasper Cillessen kwamen langs bij het Glazen Huis om het opgehaalde geld te overhandigen op een overvol plein in Nijmegen.

"ALS je wat kunt missen"

Directeur Wilco van Schaik en voetballer Japser Cillissen vertelde aan 3FM-dj over alle acties die ze afgelopen tijd hebben gevoerd om geld op te halen. De club heeft een veiling georganiseerd, de handschoenen van voetballer Jasper Cillissen geveild en een loterij gehouden om geld op te halen voor 3FM Serious Request.

Al deze acties hebben ervoor gezorgd dat er een prachtig bedrag van €25.019 is opgehaald voor Stichting ALS Nederland!

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie