3FM Serious Request

De 3FM-dj's zijn opgesloten in het Glazen Huis in Nijmegen

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. De 3FM-dj's zijn opgesloten in het Glazen Huis in Nijmegen

3FM Serious Request 2023 is officieel begonnen! Burgemeester Bruls uit Nijmegen heeft Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman opgesloten in het Glazen Huis op de Grote Markt. Niet eten, geen telefoon en 24/7 plaatjes draaien om geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland.

Burgemeester Nijmegen doet het Glazen Huis op slot

Voor de ogen van heel Nijmegen, een muzikale begeleiding van Diggy Dex en iedereen die meekeek via NPO 3 of NPO Start, zijn de dj's opgesloten in hun glazen verblijf voor komende week. Vanuit hun nieuwe huis gaan ze tot aan 24 december 20:00 uur zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar de oorzaak en de behandeling van ALS.

De burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls, kreeg de eer om de deuren van het Glazen Huis te sluiten: "Maak er een mooie week van, laten we met z'n allen geven beste mensen!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Laatste avondmaal

Vlak voordat Barend, Sophie en Wijnand het glazen verblijf betreden, mochten ze nog één keer flink eten. Want naast een telefoonverbod, leven de dj's ook traditiegetrouw deze week enkel en alleen op sapjes.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie