3FM Serious Request

Studenten halen €2000 euro op voor 3FM Serious Request door één biertje minder te drinken

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Studenten halen €2000 euro op voor 3FM Serious Request door één biertje minder te drinken

Studenten Louise en Mirjam van Unitas Wageningen roepen heel studerend Nederland op om een drankje ter waarde van €3,- te doneren aan 3FM Serious Request. Op de vijfde dag van 3FM Serious Request hieven zij met alle mensen op het plein een leeg glas waarmee ze in totaal €2000 euro ophaalden. Was je er niet bij? Niet getreurd! Je kan nog steeds je biertje doneren!

En zo ging het proostmoment met de gedoneerde biertjes eraan toe:

Jij kunt je biertje ook nog doneren!

Ik wil ook proosten

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie