3FM Serious Request

Studenten opgelet: doneer je drankje voor €3,- aan 3FM Serious Request

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Studenten opgelet: doneer je drankje voor €3,- aan 3FM Serious Request

Studenten Louise en Mirjam van Unitas Wageningen roepen heel studerend Nederland op om donderdag 22 december tijdens de vaste stapavond een drankje ter waarde van €3,- te doneren aan 3FM Serious Request. Alle studenten heffen om tien over tien (22:10 uur) een leeg glas voor Het Vergeten Kind tijdens het 3FM Proost Moment. "Drink een biertje minder, bespaar jezelf de kater, en gun een vergeten kind een beter bestaan en een mooiere toekomst," aldus Louise en Mirjam.

Doneer nu een drankje Deel makkelijk via Whatsapp Doe mee via Zoom

Heel Nederland gaat proosten

Binnen no-time waren Louise en Mirjam over het streefbedrag van hun actie voor 3FM Serious Request heen. Daarom hebben ze 'm daarna nog twee keer verhoogd. 3FM-dj Nellie Benner kwam bij ze op bezoek en besloot ze uit te dagen: "Kunnen we niet alle studenten een drankje laten doneren?"

En zo geschiedde. Donderdagavond om 22:10 is het de bedoeling om met alle studenten in Nederland te proosten. Dus doneer en proost, en vergeet vooral niet het woord verder te verspreiden door het te delen op Instagram of TikTok.

Alles op een rijtje

  1. Doneer nu een drankje voor het bedrag van €3,-
  2. Proost donderdagavond om 22:10 uur bij of met het Glazen Huis. Dus, kijk via 3FM.nl/live of kom langs bij De Nieuwe Stad in Amersfoort (Oude Fabriekstraat 20)
  3. Zet donderdag je #3FMProostMoment op je Insta (en tag @NPO3FM even, dan kunnen wij 'm ook delen)
  4. Proosten doe je natuurlijk niet alleen! Dus zet even 3fm.nl/proostmoment in de groepsapp van je dispuut, hockeyclub, roeivereniging, buurt-app, familie-app of slide even in de dm van die ene ex die je voor het laatst gesproken hebt toen je chlam had. Het makkelijkst deel je het via deze link.

Bespaar jezelf een kater, gun een vergeten kind een beter bestaan en een mooiere toekomst.

Doneer nu een drankje

Doe mee via Zoom

En help het te delen!

Deel makkelijk via Whatsapp

Download een story om te delen

Download poster om op te hangen in jouw kroeg

Download poster in English

Video niet beschikbaar

Updates:

EDIT: dankzij jullie lieve donaties is het doel van deze actie al binnen een halve dag bereikt! We hebben het streefbedrag daarom naar boven bijgesteld

EDIT 2: en een paar uur later hebben jullie het nieuwe streefbedrag al aangetikt!

EDIT3: Streefbedrag verdubbeld naar 500 euro!

EDIT4: Streefbedrag weer verdubbeld!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie