3FM Serious Request

Linde Schöne zingt gloednieuw nummer in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Linde Schöne zingt gloednieuw nummer in het Glazen Huis

Zangeres Linde Schöne kwam langs in de laatste nacht van 3FM Serious Request. Tijdens haar bezoek deelt ze haar nieuwe modefilosofie en zingt ze een nieuw nummer waarbij ze zichzelf voor het eerst begeleidt.

Door alle lockdowns heeft Linde een hele nieuwe visie op het leven gekregen. Deze nieuwe filosofie uit zich vooral in haar mode. Haar filosofie luidt: "Los van levens, wat zijn we het meeste verloren tijdens corona? Avontuur. Dus laten we avontuur grijpen waar we maar kunnen. In outfits, in koken, in wat we kijken." En dat straalt ze volledig uit met haar Glazen Huis-look.

Cover Amy Winehouse

Linde kwam niet alleen haar wijsheden delen. Ook kwam ze een gloednieuw nummer én een Amy Winehouse-cover zingen. "Met ondermaats pianospel. Of ja, dat is een grapje. Het is dus de eerste keer dat ik mezelf begeleid, want niemand anders kon", aldus Linde. "Ik ben er lichtelijk zenuwachtig voor, maar het helpt dat het heel laat is en dat jullie me een wijntje hebben gegeven."

Luister het nieuwe nummer van Linde Schöne hier live:

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie