Naar homepage
3FM Serious Request

Dit zijn de meest aangevraagde platen van 3FM Serious Request: Never Walk Alone

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de meest aangevraagde platen van 3FM Serious Request: Never Walk Alone

De afgelopen week zijn er voor het Rode Kruis massaal plaatjes aangevraagd door jou, de luisteraar. Toch zijn er altijd een aantal die vaker aangevraagd worden dan de rest. Welk plaatje is deze week baas boven baas gebleken tijdens 3FM Serious Request: Never Walk Alone?

Fotofinish

Welk nummer is nou beter? De cover of tóch het origineel? Het antwoord baseren op het aantal aanvragen was geen optie bij 'You'll Never Walk Alone'. Zowel de versie van Marcus Mumford als die van Gerry and The Pacemakers werden enorm veel aangevraagd.

Naast 'You'll Never Walk Alone' werden er vooral heel veel troostende, opfleurende en hoopgevende liedjes aangevraagd. Het hoogste bedrag dat voor een plaatje is betaald? Maar liefst €535 in 1 keer!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De meest aangevraagde platen:

Tijdens deze editie van 3FM Serious Request: Never Walk Alone viel het op dat twee nummers een nek-aan-nek race hielden. 'Tondo' van Disclosure en 'Roller Coaster' van Danny Vera werden massaal aangevraagd, waarbij 'Tondo' uiteindelijk aan het langste eind trok. Dat maakt dit de top 5 van afgelopen week:

1. Discolure - Tondo
2. Danny Vera - Roller Coaster
3. Zondag met Lubach & Merol - Ik **** Je Op Afstand
4. Di-Rect - Soldier On
5. De Kom In Actie Gelegenheidsband - Satellites

Plaatjes aanvragen kan helaas niet meer. Gelukkig kan je nog steeds je steentje bijdragen door te doneren aan het Rode Kruis.

Doneer!

Playlist

De Top 50 playlist van 3FM Serious Request: Never Walk Alone is te beluisteren via Spotify, Deezer en Apple Music. Zo kan je nog altijd nagenieten van heerlijke muziek die gedraaid is tijdens 3FM Serious Request: Never Walk Alone!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie