3FM Serious Request

Dit was de laatste nacht van 3FM Serious Request: Never Walk Alone!

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de laatste nacht van 3FM Serious Request: Never Walk Alone!

Dit was 'm dan: de laatste nacht van 3FM Serious Request: Never Walk Alone. Rob van de Radio houdt je weer wakker, Feest DJ Maarten is niet meer weg te denken en er worden magische taferelen getoond.

Feest DJ Maarten is niet weg te slaan!

We hebben er een half weekje op moeten wachten, maar Feest DJ Maarten maakt vannacht zijn rentree! Tegen donaties maakt hij gepersonaliseerde jingles en de opbrengsten gaan uiteraard naar 3FM Serious Request. Naast dat hij dus een financieel steentje bijdraagt, is hij ook weer een bonk energie en positiviteit deze nacht. Inmiddels is namelijk duidelijk: als je Maarten in de show hebt, is er een enorme chaos. Wij houden er van, Maarten.

Video niet beschikbaar

Een magische nacht.

Niemand minder dan Stefan Kàzan en zijn vrouw Jamie schuiven digitaal aan. En ja, Stefan is familie van, dus uiteraard is er een heus goocheltrucje voorbij gekomen. Dat ging niet helemaal zoals gepland, maar leverde wél 50 euro op voor het Rode Kruis. Ook werden alle vragen van de luisteraars beantwoord, zelfs die over hun ontmoeting.

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar

Nachtje wel, hè.

Naast alle nachtgasten, werd Rob weer vergezeld door de luisteraars die er elke nacht bij zijn om de dj's door de nacht te slepen. Zo wil luisteraar Jelle een jingle, Sem de beste wensen, is vaste luisteraar Hans er om Rob een hart onder de riem te steken en zijn de beeldgasten trouw te zien op het scherm in de studio. Bedankt, dat jullie er ook deze nacht weer bij waren. Vinden we leuk!

Ster advertentie
Ster advertentie