Naar homepage
3FM Serious Request

Voordat de dj's in lockdown gaan... Eerst een coronatest!

foto: Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Voordat de dj's in lockdown gaan... Eerst een coronatest!

Alle duo's krijgen voordat ze in lockdown gaan een coronatest. We willen natuurlijk een zo veilig mogelijke editie van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020. Spannend...

Eva en Frank betreden als eerste de Hangar en doen hun test.

Rob en Wijnand (en hond Alfie) komen enthousiast binnen, Wijnand is hartstikke zenuwachtig voor de coronatest. "Ik ben bang dat het straks alsnog niet door kan gaan."

Sophie en Sander zijn de laatste twee die getest worden. Sophie: "Ik ga er lekker voor liggen!"

De uitslag!

Alle dj's hebben een negatief resultaat. Hoera! Geen corona! Nu Sander nog... Hij is de laatste die zijn resultaten krijgt.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie