3FM Serious Request

Lisette en Isis maken een bijzonder aandenken voor Nicol

  1. Nieuwschevron right
  2. Lisette en Isis maken een bijzonder aandenken voor Nicol

Deze moeder en dochter komen in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline! Daarmee steunen ze de slachtoffers van mensenhandel, maar niet alleen dat. Ze maken namelijk een prachtig aandenken voor Nicol, die met een bijzondere reden een Music Memory aanvroeg.

Nicol verloor haar zoontje toen hij nog maar vijf dagen oud was. Voor zijn uitvaart maakten zij en haar man een film waarin het nummer 'Where The Heart Is' van HAEVN te horen was. Voor Nicol en haar man heeft het lied dus een bijzondere betekenis: "Vigo is letterlijk waar mijn hart altijd zal zijn." Voor het plekje in huis van Vigo vroeg Nicol aan Lisette en Isis om voor dit nummer een Music Memory te maken.

Video niet beschikbaar

Music Memories

Lisette en Isis maken aquareltekeningen rondom bepaalde songteksten en liedjes, die iedereen aan kan vragen via hun actiepagina. Voor nog geen vier euro bestel je er al eentje! Met de actie hebben ze bijna 1000 euro opgehaald, zorg jij ervoor dat ze die mijlpaal halen? Bestel hier jouw eigen Music Memory!

3FM Serious Request: The Lifeline

Met 3FM Serious Request: The Lifeline gaan we de strijd aan tegen mensenhandel. ‘Mensenhandel’ staat voor uitbuiting, in combinatie met bedreiging, geweld, afpersing, misleiding of machtsmisbruik. Mensenhandel komt overal ter wereld voor, óók in Nederland. Het Rode Kruis helpt slachtoffers met het opbouwen van een nieuwe toekomst, maar zet ook in op preventie van nieuwe slachtoffers.

Hier kun jij aan bijdragen door een Music Memory te kopen, maar ook door een van de onderstaande dingen te doen!

1. Vraag een plaat aan
2. Doneer direct
3. Loop een etappe mee en laat je sponsoren
4. Bied op een veilingitem

Ster advertentie
Ster advertentie