3FM Serious Request

Barend & Benner doen mee met Mud Masters voor Stichting ALS Nederland

foto: Barend & Bennerfoto: Barend & Benner
  1. Nieuwschevron right
  2. Barend & Benner doen mee met Mud Masters voor Stichting ALS Nederland

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Afgelopen zondag was het de beurt aan 3FM-dj duo Barend & Benner, zij deden mee aan de Mud Masters Obstacle Run in Biddinghuizen om tijdens het uitdagende hindernissen parcours zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland.

Mud Masters

Het duo heeft de afgelopen weken flink getraind om Mud Masters door te komen, en dat heeft z'n vruchten afgeworpen. Met behulp van een hoop 3FM luisteraars hebben ze uiteindelijk 1337 euro opgehaald voor Stichting ALS Nederland.

Mud Masters is dan wel afgelopen maar doneren kan nog steeds!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vorige acties

Team Barend & Benner kan zich ook aan het rijtje toevoegen van Arend Jan, en Rob & Wijnand. Arend Jan De Social Media Man trok zijn wandelschoenen de kast en liep de 4Daagse in Nijmegen waar hij al meer dan 2000 euro ophaalde voor Stichting ALS Nederland. Daarna volgde team Rob & Wijnand die tijdens de Amsterdam City Swim 2,1 kilometer zwommen en ook nog eens 3950 euro ophaalde voor de stichting.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken. Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop

Ster advertentie
Ster advertentie