3FM Serious Request

Gabbers hakken twaalf uur lang voor 3FM Serious Request

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Gabbers hakken twaalf uur lang voor 3FM Serious Request

Statiegeld inzamelen, kerstkaarten verkopen of een sponsorloop lopen, dat zijn de acties die je normaal verwacht tijdens 3FM Serious Request. Senna besloot op een hele andere manier geld op te halen, namelijk door 12 uur lang te hakken!

En dat deden ze niet op zomaar een nummer, maar op hét campagnelied van 3FM Serious Request: S10 - 'Hoor Je Mij'. Senna: "Het nummer van s10 is prachtig, maar wij hebben hem wel iets aangepast om erop te kunnen hakken."

Hoe dat eruit zag? ↓

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie