3FM Serious Request

Kinderwalhalla tijdens 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Kinderwalhalla tijdens 3FM Serious Request

Gekkenhuis alom! Op 20 december organiseren wij tijdens 3FM Serious Request een kindermiddag. Je kids hoeven zich dus zéker niet te vervelen op het Marktplein in Apeldoorn! Dit is wat je kunt verwachten.

Eén groot feest

Op woensdag 20 december is het zover, om de start van de kidsmiddag! Om deze middag voor 3FM Serious Request op het marktplein in te luiden begint er om 12:45 uur op de mainstage een spetterend kids programma vol zang en dans; De Serious super grote kidsshow!

Vele bekende Nederlanders komen een kijkje nemen.De middag wordt geopend door 45 dansers die samen met Gitty Pregers een kerstmedley brengen. Vervolgens volgen er verschillende optredens van o.a. Julia van Bergen – Winnares van het Junior Songfestival, The Teenzcompany met hun hitsingle speciaal geschreven voor Serious Request, de popsensatie Zomaer Official, Stay Tuned bestaande uit finalisten van The Voice Kids en Sterre Koning, tevens winnares van het Junior Songfestival. Naast zingen is Sterre ook bekend als Instagrammer (@sterrejasmijnkoning) en vlogger voor onder andere Tina TV.

Alle kinderen en ouders zijn om 12:45 uur welkom om mee te zingen en te dansen bij het hoofdpodium op het marktplein. Naast het podiumprogramma is er nog veel meer voor de kids te doen, zo zijn er op het marktplein verschillende activiteiten o.a. een stormbaan, een schminkhoek, tevens kun je op de foto met buurman en buurman of Nijntje!

Stormbaan

Voor de actieve kids (of ouders die hun kind even af willen peigeren voor een rustig avondje) komt er een heuse stormbaan waar je kind zijn/haar energie even lekker kwijt kan. Voor €2,- kunnen de kids de stormbaan beklimmen en zich als ware superhelden over de baan bewegen. Betreden is op eigen risico, want uh... ja.

De Adriaans

Chaos op het plein! De Adriaans komen ook naar Apeldoorn. Ze zijn al iedere schooldag om 17:50 te zien op Zapp, maar op 20 december kunnen je kids ze ook ontmoeten! Wist je dat ze de kinderen ook helpen bij de stormbaan én dat er altijd tijd is voor een fotomoment? Dit laatste kan alleen wanneer er een kleine donatie wordt gedaan voor 3FM Serious Request. Maarja... je kind blij = de Adriaans blij = wij blij = jij blij! Win win win win dus.

Schminkhoek

Wat is een kindermiddag nou zonder schminkhoek?! Nu nog hopen op mooi weer zodat die mooie kunstwerkjes ook intact blijven. Voor €5,- steun je 3FM Serious Request en krijgt je kind zo'n mooie metamorfose.

Op de foto met Buurman en Buurman & Nijntje

Buurman en Buurman & Nijntje komen ook naar Apeldoorn. Tegen betaling kunnen alle kinderen met ze op de foto! Een droom die uitkomt voor elke grote fan natuurlijk. Misschien kan je zelf ook nog wel op de foto met je jeugdheld Nijntje.

Dus, kom zelf genieten van de gezelligheid bij het Glazen Huis én bezorg je kids een fijne dag. Kom dan langs op 20 december en laat ons ook weten dat je komt door jezelf op aanwezig te zetten in ons Facebook-event!

Ster advertentie
Ster advertentie