3FM Serious Request

Laat je afbeulen door pro's tijdens de 3FM Serious Request sportmiddag

  1. Nieuwschevron right
  2. Laat je afbeulen door pro's tijdens de 3FM Serious Request sportmiddag

Dinsdag 19 december is niet alleen de eerste volledige dag in het Glazen Huis voor de 3FM-dj's, het is ook de middag waar je flink aan het werk wordt gezet door een paar van de grootste sporters van Nederland. Zij geven namelijk clinics aan iedereen die daar een kleine donatie voor overheeft!

Je kunt je aanmelden voor vijf verschillende clinics. Voor iedere clinic zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en de prijs verschilt per clinic. De volledige opbrengst van deze dag gaat natuurlijk naar 3FM Serious Request. Laat je daarom van je sportiefste en gulste kant zien en meld je aan!

Clinic 1: Anouk Hoogendijk (12:00)

Speciaal voor alle voetbalfanaten! Deze koningin van het Nederlandse voetbal zet samen met jou je eerste stappen richting die professionele voetbalcarrière. Je kunt je hier aanmelden.

Clinic 2: Timor Steffens (13:00)

Dans je de kilootjes er liever vanaf? Timor Steffens geeft je een snelle workshop waardoor je in een half uur de sterren van de hemel kunt dansen. Je kunt je hier aanmelden.

Clinic 3: TBA (14:00)

Welke topsporter de derde clinic gaat geven wordt later bekendgemaakt. #spannond

Clinic 4: Melvin Manhoef (15:00)

Ga nu al het gevecht aan met je decemberkilo's! Melvin Manhoefs kickbox clinic gaat jou sowieso in het zweet werken. Je kunt je hier aanmelden.

Clinic 5: Churandy Martina (16:00)

Deze is speciaal voor de mensen die altijd nét de bus of trein missen... Churandy Martina leert je in een atletiek clinic hoe je in minder dan tien seconden een sprintje van 100 meter trekt. Handig hè?! Je kunt je hier aanmelden.

Hoe werkt het?

  1. Check bovenaan de desbetreffende actiepagina of er nog plekken beschikbaar zijn.
  2. Ja? Doneer dan het inschrijfgeld (€25,- of €50,-) en voer je persoonlijke gegevens in.
  3. Check je 06-nummer en e-mailadres goed!
  4. Aan de hand van deze gegevens nemen wij contact met je op over waar en hoe laat je verwacht wordt voor de clinic.
Ster advertentie
Ster advertentie