3FM Serious Request

Wendy van Dijk haalt €10.000,- op voor Serious Request!

  1. Nieuwschevron right
  2. Wendy van Dijk haalt €10.000,- op voor Serious Request!

Maandag 27 november kwam Wendy van Dijk in actie voor 3FM Serious Request 2017! Ze schilderde een doek in het thema 'familie'. Dat was een heel groot succes, want het doek werd verkocht voor niets minder dan €10.000,-!

Wendy in actie

Op maandag 27 november ging Wendy aan de slag voor 3FM Serious Request. Dit deed ze tijdens de lancering van het decembernummer van haar blad. Domien was er bij om live in de studio met Angelique en met Mark + Rámon te bellen hoe het allemaal ging!

Samen met Isa Hoes, Kim Feenstra, Lucy Woesthoff en Nikkie Plessen ging ze aan de slag. Het doek werd voor zover het kon geschilderd, hij wordt namelijk nog met kunstzinnige precisie afgemaakt door Lola Brood.

Fenomenale opbrengst

De actie was een groot succes! Er was namelijk gelijk een koper die het doek wilde hebben voor niets minder dan €10.000,-! Als dat geen top actie is, dan weten wij het ook niet meer.

3FM Serious Request 2017

In de week voor Kerstmis halen we samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wil je ook in actie komen? Aanmelden kan via de site. En vind je dat er nog wel meer bij kan? Dan kun je de actie van Wendy nog steeds steunen via haar actiepagina.

Ster advertentie
Ster advertentie