3FM Serious Request

Robert ten Brink is de eerste slaapgast van 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Robert ten Brink is de eerste slaapgast van 3FM Serious Request

Wat is 3FM Serious Request zonder slaapgasten? Precies! Daarom zal er ook dit jaar iedere nacht een BN'er zijn intrek nemen in het Glazen Huis. Dit doen ze om onze dj's te ondersteunen, geld binnen te halen en om er simpelweg een nóg groter feestje van te maken. En de allereerste slaapgast van 3FM Serious Request 2017? Da's Robert ten Brink!

Slaapgast #1: Robert ten Brink

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen die elkaar kwijt zijn geraakt door een ramp of conflict. Een doel dat natuurlijk perfect aansluit bij datgene wat Mr. 'All You Need Is Love' al jaren doet.

Laat dat dan ook de reden zijn dat Robert zich dit jaar extra aangetrokken voelde tot het doel en ons heel graag wilde helpen. En hoe kan dat beter dan door langs te komen als slaapgast?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de komende weken worden er meer slaapgasten bekend gemaakt! Wie denk jij dat het gaan zijn?

Kom in actie

Dat de 3FM-dj's zich opsluiten in het Glazen Huis is natuurlijk een belangrijk onderdeel van 3FM Serious Request, maar de echte helden van deze week? Dat zijn alle Nederlanders die de tijd vrijmaken om in actie te komen, een plaat aan te vragen of een bedrag te doneren. Dankzij jullie kan het Rode Kruis ieder jaar weer duizenden mensen helpen en een beter leven bieden.

Ster advertentie
Ster advertentie