3FM Serious Request

Remme te gast in het Glazen Huis: “Dit geeft me echt een speciaal gevoel”

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Remme te gast in het Glazen Huis: “Dit geeft me echt een speciaal gevoel”

De popster van de toekomst komt langs in het Glazen Huis! Hoewel, Remme is al een flink eind op weg naar die titel. Zijn liedjes pakken miljoenen streams en hij staat volgend jaar op de line-up van Pinkpop. De droom die hij uitspreekt in z’n nieuwste liedje ‘Popstar’ is Remme dus gewoon keihard aan het waarmaken.

Op donderdagochtend komt de Eindhovense zanger Remme (22) langs in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request om ‘Popstar’ te spelen. Het Glazen Huis kent hij nog uit zijn jeugd en om er nu echt te zijn, is wel bijzonder: "Dit geeft me echt een speciaal gevoel."

Natuurlijk praat hij ook even bij met 3FM-dj Sander Hoogendoorn, onder andere over die boeking op Pinkpop: “Holy shit, echt heel vet. Een droom. Echt bijzonder, ik kan het nog niet helemaal bevatten.”

Liveshows spelen vindt Remme het leukste wat er is. Al die online luisteraars zijn natuurlijk fijn, maar het voelt een stuk echter als ze ook een gezicht hebben. “Ik kan niet wachten om op een podium te staan en te zien wie er naar mijn muziek luisteren.”

Kijk hier het interview met Remme:

De livesessie van Remme vind je zo snel mogelijk hier.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie