3FM Serious Request

Dit was de derde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de derde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

De vermoeidheid begint nu toch écht toe te slaan bij de lopers. In Grave worden de mannen ontvangen door honderden inwoners op de markt en geeft de burgemeester een flinke donatie. Nachtvlinders Jorien en Mark verlaten Brabant en worden in Gelderland verrast door de Masseerbeer. Het duo eindigt hun nachtetappe in Nijmegen.

Dat het kleine stadje aan de Maas in staat is tot grootse dingen, merken Herman en Sander direct bij de finish van hun etappe. Grave is compleet omgetoverd voor 3FM Serious Request: The Lifeline en de mannen zijn feestelijk ontvangen door de burgemeester.

Herman en Sander geven het stokje door aan Mark en Jorien

Mark en Jorien verlaten het gezellige Brabant en vervolgen hun weg naar Gelderland. In Gelderland krijgen de dj's het zogenaamde 'Maaswater' aangeboden. Wat het Maaswater precies is, is een raadsel, maar genieten doen ze.

De Masseerbeer biedt steun in zware tijden

Een paar blaren op de voeten, pijnlijke knieën en weinig energie. de nachtetappe valt zwaar voor het duo. Gelukkig is er de Masseerbeer die zorgt voor de nodige mentale steun.

Hondjes, hondjes, hondjes

"Ik zie een joekel van een hond en eentje die te heet gewassen is." Mark uit zijn liefde voor de viervoeters op geheel eigen wijze. Jorien kan natuurlijk de honden wél waarderen en huppelt door naar Nijmegen, het eindpunt van de etappe.

Finish!

Jorien en Mark zijn ruim op tijd in Nijmegen en kunnen nu uitrusten voor de volgende etappe.

STEUN 3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE

Er zijn hiernaast nog heel veel manieren waarop je iets bij kunt dragen aan 3FM SR19: The Lifeline. Hier vind je ze op een rijtje!

1. Vraag een plaat aan
2. Doneer direct
3. Doneer aan een actie van iemand anders
4. Begin een eigen actie en haal donaties binnen
5. Bied op een veilingitem

Ster advertentie
Ster advertentie