3FM Serious Request

Koop hier jouw shirt van Thomas (StukTV) en Stay Fucking Positive

  1. Nieuwschevron right
  2. Koop hier jouw shirt van Thomas (StukTV) en Stay Fucking Positive

Thomas van der Vlugt kun je kennen van zijn YouTube-kanaal StukTV, maar hij is sinds kort de kersverse ambassadeur van het Rode Kruis en kan niet wachten om te beginnen. Daarom heeft hij nu een actie op poten gezet waar iedereen wat aan heeft: Stay Fucking Positive!

Koop je shirt hier!

Met de actie haalt hij geld op voor 3FM Serious Request: The Lifeline en het Rode Kruis door shirts te verkopen met een geschilderde tekst van de Amsterdamse kunstenaar Selwyn Senatori.

Je checkt zijn uitleg hieronder:

#stayfuckingpositive

Je kunt je eigen #STAYFUCKINGPOSITIVE-shirt bestellen via 3FM.nl/thomas. Maar check ook hieronder hoe je op andere manieren kunt bijdragen! Alle euro's helpen natuurlijk!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

JOUW FAVORIETE NUMMER OP DE RADIO

Het idee is simpel: jij doneert geld aan het Rode Kruis en in ruil daarvoor komt jouw favoriete nummer op 3FM tijdens de week van The Lifeline. Alle aanvragen worden sowieso gedraaid tijdens de Top Serious Request vanaf 25 december. Je kan een motivatie achterlaten over waarom je precies dát nummer wil horen, maar dat mag je ook lekker voor jezelf houden.

JE PLAAT AANVRAGEN KAN HIER!

Ster advertentie
Ster advertentie