3FM Serious Request

Waltzburg live op het dak tijdens The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Waltzburg live op het dak tijdens The Lifeline

Niemand minder dan Waltzburg had de eer om als eerste op te treden tijdens Serious Request: The Lifeline 2020. En dat is niet zo gek, want vorig jaar kreeg de Nijmeegse band het nog voor elkaar om met hun ‘Gotor’ het meest aangevraagde nummer van die editie te zijn! Ze speelden een aantal nummers die je hieronder allemaal kunt checken.

Uiteraard ondervond Waltzburg ook last van de coronamaatregelen het afgelopen jaar, maar gek genoeg ervaarden ze dat zelf niet zo. “We zijn gelukkig veel bezig geweest. We hebben op afstand nog wel kunnen spelen via streams bijvoorbeeld. Het is gewoon een raar jaar”, zegt zanger Menno tegen Frank en Eva.

De band speelde ‘Sure Shine’, ‘Cleo’ en natuurlijk ‘Gotor’ op een bijzondere locatie. De artiesten die optreden tijdens Serious Request The Lifeline 2020 spelen namelijk allemaal op het dak van een bunker, net buiten de studio!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie