3FM Serious Request

Sander roept op: "Vraag 'Heroes' aan voor alle helden in de zorg"

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander roept op: "Vraag 'Heroes' aan voor alle helden in de zorg"

Een bijzondere verrassing voor Sander, de vader van Sander vraagt een plaat aan. Speciaal voor zijn vrouw (moeder van Sander) die in de zorg werkt vraagt hij 'Heroes' van David Bowie aan. Bewogen door het nummer roept Sander op: "Vraag massaal 'Heroes' aan voor alle helden in de zorg. Zet daarbij voor wie je het aanvraagt of gewoon voor iedereen in de zorg."

Video niet beschikbaar

Nationaal moment voor helden uit de zorg

Donderdagochtend om 09.45 in de ochtend roept Sander uit tot nationaal moment voor helden uit de zorg. Daar past 'Heroes' natuurlijk perfect bij. Op dit moment zal deze plaat gedraaid worden en staan we allemaal even stil bij de enorme prestatie die zorgmedewerkers leveren. Hiermee hoopt Sander hen een steuntje in de rug te kunnen bieden. "En dan kun je ook aan die persoon in de zorg waar jij hem voor aangevraagd zeggen: 'Zet donderdag om kwart voor tien 3FM aan, want dan heb ik iets voor je."

Vraag een plaat aan

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hiervind je meer over het doel van dit jaar.

In deze week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie