3FM Serious Request

RONDÉ bij Glazen Huis met 'Naturally' en 'Hard To Say Goodbye'

  1. Nieuwschevron right
  2. RONDÉ bij Glazen Huis met 'Naturally' en 'Hard To Say Goodbye'

RONDÉ is op deze dinsdagavond te gast bij het Glazen Huis. De band speelt hun nummers 'Naturally' en 'Hard To Say Goodbye'.

"Wat heb je aangetrokken? Je lijkt wel de Amerikaanse Pino! Fantastisch, wat een leip pak." 3FM-dj Frank is onder de indruk van zangeres Rikki's gele jurk. Waarom niet, dacht Rikki. "Je moet de aandacht trekken, want je wilt dat mensen gaan doneren!"

Het is niet de eerste keer dat RONDÉ het Glazen Huis bezoekt, in 2015 waren ze te gast in Heerlen. "Het is heel nostalgisch om hier weer te zijn. Het ruikt wel anders, toen ging het er hard aan toe met alleen drinken. Het stonk toen veel meer!"

Hit 'Hard To Say Goodbye'

De band is heel blij dat ze nog even kunnen optreden in het Glazen Huis. "Ja het is toch een beetje pakken wat je pakken kan. Afgelopen twee jaar hebben we heel weinig gespeeld, dit is de derde keer."

Ondanks het gebrek aan podium scoorden ze met Hard To Say Goodbye onlangs toch een hit. "Dat is bijzonder, dat zelfs als je niet optreedt je nog zoiets kunt bereiken."

Nog even geduld. RONDÉ's live-optreden check je zometeen hier!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie