3FM Serious Request

Deze acties in Apeldoorn mag je niet missen!

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze acties in Apeldoorn mag je niet missen!

Kom je vandaag naar het Glazen Huis in Apeldoorn? Bezoek dan vooral ook deze toffe acties. Op verschillende plekken zetten Apeldoorners zich in voor 3FM Serious Request. Jij kunt ook helpen door aan een van de acties mee te doen of te doneren!

Wish 4 Serious Request

Wanneer je met de trein in Apeldoorn aankomt, spot je direct de eerste actie: de grote Wensboom van Bodhi en Sam. In ruil voor een donatie kun je hier een mooie wens voor de feestdagen inhangen.

Techniekplein

Virtual Reality, 3D-printen, Mixed Reality met de Hololens, een escaperoom en nog veel meer vind je op het Techniekplein bij het station van Apeldoorn, van 18 t/m 24 december van 09:00 uur tot 21:00 uur.

Tuktuk Express

Vanaf het station kun je vervolgens gemakkelijk met een Tuktuk naar het Marktplein worden gereden. Voor slechts twee euro maak je een mooi tourtje door de stad. De gehele opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.

Joris Kerstboom

Naast het Glazen Huis kun je speciale kerstballen voor 3FM Serious Request kopen om in Joris' Kerstboom te hangen. Kom jij ook even langs om een mooie kerstgedachte in de boom te hangen en het Rode Kruis te steunen!

3D Schildering

Anamorfisch straatkunstnaar Leon Keer maakte speciaal voor 3FM Serious Request een grote 3D straattekening in de Oranjerie in Apeldoorn. Je kunt in het kunstwerk op de foto in ruil voor een donatie. Mis deze toffe kans niet!

VR Brandweer Experience

In het Oranjepark ervaar je met een virtual reality bril wat je moet doen als er brand uitbreekt. Check it out!

Ster advertentie
Ster advertentie