Naar homepage
3FM Serious Request

Maak kans op een schilderij gemaakt door Nellie Benner in het Glazen Huis!

foto: Foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Maak kans op een schilderij gemaakt door Nellie Benner in het Glazen Huis!

Presentator en kunstenaar Nellie Benner kwam bij Frank langs in het Glazen Huis. Daar schilderde ze een schilderij dat binnenkort aan jouw muur kan hangen!

Al vanaf een donatie van 5 euro maak je kans op dit schilderij van de presentatrice en kunstenares.

Zo maak je kans

De stappen die je moet volgen zijn heel simpel:

  1. Doneer minstens 5 euro via deze link. Hoe meer lootjes, hoe meer kans!
  2. Vul na je donatie het formulier hieronder in om kans te maken.
  3. Misschien kom jij op 24 december wel als winnaar uit de bus!

LET OP: Om mee te kunnen doen aan de loting is het belangrijk dat je zowel bij je donatie als bij onderstaand formulier je voor- en achternaam invult. Meedoen kan tot 24 december, 12 uur.

foto: Schilderij Nellie Benner

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie