3FM Serious Request

'Hald Mich 'S Vas' nieuwe meest aangevraagde plaat tijdens The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Hald Mich 'S Vas' nieuwe meest aangevraagde plaat tijdens The Lifeline

Vandaag weer een nieuwe top drie van meest aangevraagde platen. De nummer één leek niet te bewegen, maar toch is dat gebeurd. 'Hald Mich 's Vas' van Neet Oét Lottum is de nieuwe nummer één en stoot daarmee Nothing But Thieves van de troon.

1. Neet Oét Lottum - Hald Mich 'S Vas

Wijnand droeg dit nummer op aan zijn goede vrienden die hun vader verloren aan de gevolgen van corona. De geëmotioneerde Wijnand raakte daarmee velen luisteraars. Dat zorgde ervoor dat 'Hald Mich 'S Vas' massaal aangevraagd werd. Daarmee staat deze Limburgse tranentrekker verdiend op de eerste plek.

2. Heroes - David Bowie

Sanders oproep heeft duidelijk gewerkt. Tijdens de uitzending vroeg zijn vader een plaat aan voor z'n vrouw (en de moeder van Sander) die in de zorg werkt. Met dat in zijn achterhoofd roept Sander op om 'Heroes' aan te vragen voor alle zorgmedewerkers. "En dan kun je ook aan die persoon in de zorg waar jij hem voor aangevraagd zeggen: 'Zet donderdag om kwart voor tien 3FM aan, want dan heb ik iets voor je."

3. Impossible - Nothing But Thieves

Deze stadionknaller en ballad in één blijft populair onder de luisteraars van 3FM Serious Request: The Lifeline. Deze keer misschien niet meer op de eerste plek, maar alsnog een mooie score voor de Britse rockers. Het origineel was al mooi, en toen kwam ook nog eens die orkestversie. Wat een knaller.

Heb jij nog geen plaat aangevraagd? Doe dat nu!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie