3FM Serious Request

Surprise! Een paranormaal onderonsje in Utrecht!

  1. Nieuwschevron right
  2. Surprise! Een paranormaal onderonsje in Utrecht!
In Utrecht bleef het droog, het was gezellig op het voor Serious Request bekende plein De Neude, de muziek trok mensen en deze gingen 'en masse' op visite bij de mediums in de Surprisetruck.Niemand minder dan Peter van der Hurk en Samra Filurija waren zaterdag te gast in de Surprisetruck bij Michiel Veenstra. Het werd een bovennatuurlijke belevenis.

Het Zesde Zintuig
Uit de finale van de goed bekeken programmaserie 'Het Zesde Zintuig: Plaats Delict' kwam op donderdag 16 oktober 2008 de uiteindelijke winnaar Peter van der Hurk naar voren. Eén van de medefinalisten was Samra.

Nu, tegenstander af, werkten ze samen voor Serious Request.

Bovennatuurlijke omzet
In de Coca-Cola Suprisetruck van Michiel Veenstra zorgden de mediums (media?) voor een gepaste bovennatuurlijke omzet.
"Toen ik wegging van de Neude, stond er nog een hele rij mensen te wachten om een kijkje in de truck te nemen", zegt Michiel.

Aangezien al die mensen ieder 10 euro betalen, komt er héél veel geld voor de vluchtelingen in het laatje.

Bekend terrein
Niet alleen financieel was het dagje Utrecht een succes. "Het is heel leuk op de Neude, want het is natuurlijk bekend terrein", meldt Michiel.

"En daarbij... het bleef droog, het plein stond vol en zéker toen de bands begonnen te spelen. Bij het begin van het optreden van Skiggy Rapz was het redelijk rustig, maar toen ik even later weer keek, was het volgelopen en stond iedereen te dansen en te hossen".

"Geweldig dat muziek dat voor elkaar krijgt!"

"Bitches zitten aan mijn penis"
Dat The Opposites niet zo lang speelden maakte niet veel uit. Iedereen vond het duidelijk hoorbaar leuk te laten weten dat de 'bitches aan mijn penis' zitten.

Terug in de Truck
De bezoekers van de Truck hadden uiteenlopende redenen om een kijkje te nemen. De ene bezoeker gebruikte zijn 10 minuten om de mediums te interviewen, de ander wilde vooral weten wat er voor hem of haar in de sterren stond.

"Voor Serious Request staan deze in ieder geval gunstig", vervolgt Michiel. "Er is me verteld dat de 2,5 miljoen met gemak gehaald worden!"


>> Lees wat er vrijdag gebeurde in en om de Surprisetruck
Ster advertentie
Ster advertentie