3FM Serious Request

Geef jouw school op voor een gastles over 3FM Serious Request en Metakids

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Geef jouw school op voor een gastles over 3FM Serious Request en Metakids

Wil jij een gastles over metabole ziekte, georganiseerd door 3FM Serious Request en Metakids? Bekijk dan alle informatie hieronder, meld jouw school aan en wie weet komen de gastlesdocenten naar jouw school om jullie bij te praten!

Het kan iedereen overkomen en het is de meest dodelijke ziekte onder kinderen. Toch hoor je er maar weinig over: metabole ziekten, ook wel stofwisselingsziekten. Om daar verandering in te brengen komt 3FM Serious Request dit jaar in actie voor Metakids. Van 18 t/m 24 december maakt 3FM 24 uur per dag live radio vanuit het Glazen Huis in Zwolle op het Rodetorenplein.

Om leerlingen meer te vertellen over 3FM Serious Request worden gastlessen georganiseerd voor scholen. De gastles bestaat in grote lijnen uit meer informatie over 3FM Serious Request, Metakids en hoe jij in actie kunt komen.

Heb jij voor jouw school interesse in een gastles? Meld je dan via onderstaand formulier aan! Het Kom In Actie-team zal in september contact opnemen met de aangemelde scholen. Rond dezelfde tijd zullen de gastlessen worden ingepland.

Ster advertentie
Ster advertentie