3FM Serious Request

Frank Boeijen, Lucky Fonz III en Tim Knol in het Glazen Huis

foto: Bullet-ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Frank Boeijen, Lucky Fonz III en Tim Knol in het Glazen Huis

Frank Boeijen, Lucky Fonz III en Tim Knol kwamen langs in het Glazen Huis voor anderhalf uur Nederpop. De mannen praatten 3FM-dj Frank bij over hun nieuwe muziek.

Frank Boeijen brengt een nieuw album uit

Frank en Frank gaan al jaren goed samen. 3FM-dj Frank was daarom super vereerd dat Frank Boeijen langs wilde komen in het Glazen Huis dit jaar. Zijn nieuwe album 'Het Subliem Gebaar' komt binnenkort uit en hij belooft dat het een positief album gaat worden want: "Ik wilde geen corona-plaat uitbrengen, er was al heel veel sombere muziek."

De Verzoening en De Ontmoeting

Veel mensen hebben de muziek van Frank Boeijen aangevraagd voor Serious Request. Speciaal daarom bleef hij nog even hangen en speelde hij akoestisch 'De Verzoening' en 'De ontmoeting' live in het Glazen Huis.

Oei, het optreden is nog niet helemaal klaar om gezien te worden. Kom later terug om het te kijken!

Lucky Fonz III is groot Frank Boeijen fan

Frank Boeijen was nog niet klaar met zijn optreden of de deurbel ging al weer. Lucky Fonz III kwam de Franken vergezellen. En niet zonder reden, want hij schijnt groot fan van Frank Boeijen te zijn. Hun roots liggen dan ook allebei in Nijmegen en dat schept toch een band. "Ik vind het zo vet dat een popster ook gewoon uit je eigen stad kan komen". Na even gezellig bijpraten speelde Lucky Fonz III zijn nieuwste track 'Toedeloe' live in het Glazen Huis.

Oei, het optreden is nog niet helemaal klaar om gezien te worden. Kom later terug om het te kijken!

Tim Knol kwam ook langs in het Glazen Huis

Lucky Fonz III was nog niet klaar of Tim Knol stond alweer aan de deur van het Glazen Huis. Samen met Frank sprak hij over zijn Nederlandstalige track die hij dit jaar heeft uitgebracht. Het is de soundtrack van een kinderboek.

Vervolgens trad ook hij op in het Glazen Huis met zijn meest aangevraagde plaat: 'Sam'.

Oei, het optreden is nog niet helemaal klaar om gezien te worden. Kom later terug om het te kijken!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie