3FM Serious Request

Teske haalt €1248,- op voor 3FM Serious Request: Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Teske haalt €1248,- op voor 3FM Serious Request: Lifeline

Afgelopen zondag stond Teske de Schepper op de grootste vlooienmarkt van Europa: de IJ-hallen om kleding te verkopen voor 3FM Serious Request.

Kom in actie!

Teske is één van de sterren van Sanders Vriendenteam in de ochtend en wilde graag haar eigen steentje bijdragen aan 3FM Serious Request dit jaar. Samen met 3FM-luisteraars zamelde ze kleding in en nam ze haar eigen kleding mee om te verkopen in Amsterdam. Het was een regenachtige en koude dag maar het was het allemaal waard, want de totale opbrengst was maar liefst 1284 euro. Lekker bezig!

Zien hoe dat ging?

Meer over 3FM Serious Request: Lifeline

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema's: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj's vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie