3FM Serious Request

Marlies geeft speech en groen hartje aan vriendin en meeloper Maureen

  1. Nieuwschevron right
  2. Marlies geeft speech en groen hartje aan vriendin en meeloper Maureen

Timur ging ging langs Marlies en Maureen, die voor The Lifeline een flinke afstand lopen in Rotterdam. Marlies had een verassing voor vriendin Marleen. Een superlieve speech én een groen hartje.

Groene hartjes

Heeft jouw buurvrouw boodschappen voor jou gedaan toen je in quarantaine zat, of kookte een vriendin een bordje extra toen jij je belabberd voelde, of wil je de verpleegster die dag en nacht voor een familielid klaarstond eens bedanken? Laat van je horen en wie weet komen wij tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline langs om een 'Groen Hart' uit te reiken. Je kunt via deze link iemand opgeven.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie