3FM Serious Request

Behind The Lifeline: het team áchter de schermen

  1. Nieuwschevron right
  2. Behind The Lifeline: het team áchter de schermen

Drie teams lopen in estafette-vorm van Goes naar Groningen voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Dit doen ze samen met alle mensen die willen meelopen, maar wie zorgt er nog meer voor dat The Lifeline mogelijk is? Even een kijkje behind the scenes en maak kennis met de crew.

Wie zie je nog meer de hele tijd in beeld? We leggen het graag even aan je uit!

Cameraploeg

Vooraan het loopteam rijdt een scootmobiel. Dat is toch voor oude mensen? Nou, voor 3FM Serious Request: The Lifeline is dit hét vervoersmiddel van de cameraman.

Alleen de voorste camera is natuurlijk niet genoeg. Ook is er de 'vliegende cameraman', die rijdt langs The Lifeline op zijn fietsje.

Land Rover

Deze mooie wagen is de verkenner en rijdt voorop. Er zijn lichten op geïnstalleerd voor het maken van de mooiste kiekjes. De auto heeft ook speakers, zodat de lopers kunnen horen wat de luisteraars horen.

Wil je nou dat die lopers en luisteraars jouw favoriete nummer horen? Vraag dan een plaatje aan.

Vraag een plaat aan

AV-karretje

Het karretje is het hart van The Lifeline. Zonder dit karretje, geen uitzending. Het ontvangt alle signalen en zendt ze uit.

Beveiligers en EHBO

De beveiligers en de EHBO'er zijn er altijd om te helpen waar nodig. Dus ook om de chauffeur van de scootmobiel warm te houden.

Ster advertentie
Ster advertentie