3FM Serious Request

Dit was de tweede nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de tweede nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

Raven op een terrein in Made, pijnlijke voeten, gitaar spelen met kinderen, een heel album van Queens of the Stone Age live op de radio en wederom veel meelopers. Dit was de nachtetappe van Sander en Herman!

Van Made naar Waalwijk

Met een hoop energie starten de mannen de nachtelijke wandeltocht in het Brabantse Made. Heel Brabant wordt wakker getrommeld door luide muziek en een indrukwekkende lasershow vanuit een vrachtwagen. Raven maar!

Schattiger kan toch niet?

Speciaal voor de dj's is de kleine Ellie wakker gebleven om hen lekkere kerstschuimpjes aan te bieden. (Ellie) Lust Herman wel natuurlijk...

En door

De vermoeidheid slaat toe voor de nachtbrakers. Gelukkig is de Sfeerman er om Sander en Herman door de laatste kilometers te pushen. Daarnaast deed Herman een oproep om geld in te zamelen om het hele album 'Songs For The Deaf' van Queens of the Stone Age te draaien. Zijn wens is uitgekomen en de band zorgt voor de broodnodige energie. Goed, door naar Waspik!

From Waspik with love

STEUN 3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE

Er zijn hiernaast nog heel veel manieren waarop je iets bij kunt dragen aan 3FM SR19: The Lifeline. Hier vind je ze op een rijtje!

1. Vraag een plaat aan
2. Doneer direct
3. Doneer aan een actie van iemand anders
4. Begin een eigen actie en haal donaties binnen
5. Bied op een veilingitem

Ster advertentie
Ster advertentie