3FM Serious Request

Frans Pollux zingt 'Hald Mich 's Vas' bij het Glazen Huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Frans Pollux zingt 'Hald Mich 's Vas' bij het Glazen Huis

Een van de grootste muzikanten van Limburg en inmiddels een vaste gast bij 3FM Serious Request, Frans Pollux, kwam op de laatste ochtend van 3FM Serious Request 2022 langs het Glazen Huis om 'Hald Mich 's Vas' live te spelen in de kerststal.

Hald Mich 's Vas

Het is zo'n nummer dat je altijd raakt. Sinds 3FM Serious Request 2020, waarbij 'Hald Mich 's Vas' van Neet oét Lottum de meest aangevraagde plaat werd na een emotioneel moment tussen 3FM-dj's Rob Janssen en Wijnand Speelman, komt Frans Pollux eigenlijk ieder jaar langs om het liedje weer te spelen.

Ook dit jaar was het nummer een succes, want van de duizenden platen die worden aangevraagd staat 'Hald Mich 's Vas' op nummer zestien van de meest aangevraagde platen.

Kijk hier het optreden terug:

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie