3FM Serious Request

'Hoor Je Mij' van S10 is het campagnelied voor 3FM Serious Request 2022

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Hoor Je Mij' van S10 is het campagnelied voor 3FM Serious Request 2022

Tijdens Rob & Wijnand en de Ochtendshow op 3FM werd bekend dat 'Hoor Je Mij' van S10 het campagnelied voor 3FM Serious Request 2022 is. Rob: "Als je hoort wat S10 heeft meegemaakt, en dat ze dan op deze manier ijzersterk naar voren stapt, dat is geweldig. Ik zie het als een brief aan haar jongere zelf. Ik denk dat de lyric 'het gaat niet voor altijd zo zijn' ook is wat Het Vergeten Kind tegen al die duizenden kinderen wil zeggen."

Doneer nu Kom In actie Vraag een plaat aan

"Ze vragen hoe gaat het met jou. Maakt het uit wat ik zeg? Want je luistert maar half." Het zijn de eerste regels van 'Hoor Je Mij' en tekenen een beeld van wat de 100.000 vergeten kinderen in Nederland meemaken waar 3FM Serious Request 2022 zich dit jaar voor inzet.

S10 schreef het liedje voor haar nieuwste album Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt en het past perfect bij het thema van het Glazen Huis dit jaar. Ook raakt het S10 persoonlijk vanwege haar eigen jeugd. Des te mooier dat deze track nu is uitgeroepen tot campagnelied van 3FM Serious Request 2022!

Check hier de live versie in de 3FM Live Box:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Hoor Je Mij'

3FM-dj's Rob en Wijnand spraken S10 over het nummer. S10: "Ik vind het heel belangrijk om het positieve te benadrukken in plaats van de negatieve kanten te belichten."

"Ik zing het ook echt voor de ander. Ik probeer met de tekst iemand direct aan te spreken dat er altijd iemand zal zijn die luistert."

Het Vergeten Kind

In Nederland verkeren 100.000 kinderen in diepe nood. Ze groeien op in gezinnen met heftige problemen, zoals verslaving, grote schulden of psychische stoornissen. Als gevolg hiervan worden deze kinderen verwaarloosd of mishandeld. Soms is de situatie zo onveilig dat ze uit huis worden geplaatst. De trauma’s laten diepe sporen na. Kinderen voelen zich daardoor ongewenst, ongeliefd en eenzaam.

S10: "Kinderen zijn onze toekomst en hoewel Nederland een land lijkt zonder problemen, zijn er zoveel kinderen die in een moeilijke thuissituatie opgroeien. Juist wanneer je jong en kind bent, is het nodig dat iemand je dat extra duwtje in de rug geeft en af en toe even zegt dat je te gek bent."

Hoe kan ik helpen?

Met 3FM Serious Request willen we kinderen laten zien dat zij wel liefde en aandacht waard zijn. Dat doen we door dit jaar in actie te komen voor Het vergeten Kind. Zij halen kinderen nú uit hun negatieve leefklimaat, waardoor ze in een fijne omgeving even gewoon kind kunnen zijn. Geen zorgen, maar je geliefd voelen, spelen, vrienden maken en weer opladen.

  • Voor €10,- krijgt 1 kind een blijvende herinnering. Vaak hebben deze kinderen geen foto’s van zichzelf. Daarom krijgen ze na een activiteit een ingelijste foto en een complimentenboekje waarin ze terug kunnen lezen hoe waardevol ze zijn.
  • Voor €25,- bezorgen we 1 kind een onvergetelijke middag met intensieve begeleiding.
  • Voor €45,- trainen we 1 vrijwilliger die een vergeten kind pedagogisch kan begeleiden.

Doneer nu!

Kom In actie!

3FM Serious Request 2022

Dit jaar zet 3FM Serious Request zich samen met Het Vergeten Kind in voor de 100.000 vergeten kinderen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. In de week voor Kerst van 18 t/m 24 december draaien 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen een week lang liedjes voor geld in het Glazen Huis in Amersfoort. Jij kan helpen! Door te doneren, een request aan te vragen of in actie te komen. Doe je mee?

Ster advertentie
Ster advertentie