3FM Serious Request

Nacht 5 van 3FM Serious Request gemist? Check hier alle hoogtepunten!

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Nacht 5 van 3FM Serious Request gemist? Check hier alle hoogtepunten!

Vannacht was gevuld met allerlei leuke gasten! Ruud Smulders schreef een prachtig gedicht voor een stel, Frans Pollux maakte iedereen toch wel eventjes stil tijdens zijn optreden en Someone schreef een nummer met de input van 3FM luisteraars over de highlights van 2021.

Een ABC'tje voor Bertje en Thea

Ruud Smulders is een echte romanticus en die liefde wilde hij delen met de rest van 3FM. Voor een donatie schreef de cabaretier een oud vertrouwd ABC gedicht over de relatie van Bertje en Thea, die al 35 jaar samen zijn.

Frans Pollux - 'Hald Mich 's Vas'

Wat vorig jaar een memorabel moment bij Rob en Wijnand was, leidde vervolgens tot één van de meest aangevraagde platen van 3FM Serious Request 2020. Frans Pollux kwam vannacht speciaal langs om 'Hald Mich 's Vas' nog een keer voor Rob en Wijnand te spelen, die vannacht trouwens weer even samen mochten zitten!

Someone schrijft een lied met de 3FM luisteraars

2021 was een jaar met veel diepte- en hoogtepunten, maar vannacht werd er gekozen om toch wat meer op de hoogtepunten te focussen. Tessa Rose Jackson, ook wel bekend als Someone schreef met behulp van de 3FM luisteraars een nummer over hun hoogtepunten van 2021.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie