Naar homepage
3FM Serious Request

Je kunt geen plaat meer aanvragen voor The Lifeline

foto: Beeld: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Je kunt geen plaat meer aanvragen voor The Lifeline

Als je dit leest, kan je helaas geen plaatjes meer aanvragen voor The Lifeline. Heb je jouw plaatje niet voorbij horen komen? Wees dan niet getreurd. Volgende week hoor je een week lang alle gevraagde plaatjes bij de Top 3FM Serious Request: The Lifeline.

Iedereen die de afgelopen dagen een plaat heeft aangevraagd: héél erg bedankt! Zonder jou hadden we nooit zoveel geld kunnen ophalen. We hopen dat jij de longen uit je lijf hebt gezongen en gedanst tot je erbij neerviel.

22 b4c5d5b023 50743209403 514c516ebc o

Bedankt dat je een plaat hebt aangevraagd! Beeld: Ben Houdijk

DOEL 3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

De opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 gaat naar het Rode Kruis, dat zich in Nederland en in het buitenland inzet om die druk op hulpverleners te verlichten met mensen en middelen. Ook helpt het Rode Kruis de verspreiding van corona tegen te gaan.

NATIONAAL

Het Rode Kruis helpt de GGD in het uitvoeren van bron– en contactonderzoeken om verspreiding van het virus te voorkomen en bij het runnen van coronatestlocaties op diverse plekken in het land. Daarnaast helpt het Rode Kruis bij het afnemen van coronatesten aan huis. Tijdens de eerste coronagolf in het voorjaar sprongen honderden Rode Kruis vrijwilligers wekenlang bij om huisartsen, zorgpersoneel en ziekenhuizen te ontlasten en versterken.

INTERNATIONAAL

Het Rode Kruis voorziet hulpverleners van medisch materiaal, desinfectiemiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Vrijwilligers helpen met opvang van patiënten, desinfectie, en screening van mogelijke corona patiënten. Zij geven ook voorlichting over gezondheidsmaatregelen als handen wassen en hoest-etiquette en leggen handenwas-stations aan om hygiëne te bevorderen.

DONEER NU

Ster advertentie
Ster advertentie