3FM Serious Request

Dit was de vijfde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de vijfde nacht van 3FM Serious Request: The Lifeline

Eva en Frank worden tijdens hun etappe verrast door veel lieve berichtjes, knuffels en hulp. Maar de échte verrassing komt voor Eva uit onverwachte hoek. Met enige moeite komt het duo aan in Holten. Vanaf daar nemen Sander en Herman het stokje over en marcheren zij richting Hellendoorn.

Eva in tranen van blijdschap

Eerder deze week had Eva een verrassing voor Frank: zijn verloofde stond opeens voor zijn neus. Maar vannacht was er een grote verrassing voor Eva. Haar beste vriendin Mirjam stond namelijk ineens naast de kant van de weg samen met een goede vriend. Rollende tranen en een snikkende Eva.

Herman's Pis-Stop

"Ik heb mijn piskeet bie mie." Wat moet je doen als je 80x per etappe moet plassen maar ondertussen ook op tijd in Hellendoorn aan moet komen? Matthijs, de held van de nacht, schiet Herman te hulp. Hij zorgt er namelijk voor dat een dixie op wielen de hele etappe beschikbaar is voor Herman.

Sander en Herman vrijwillig in dienstplicht

Om dinsdag de eindstreep te halen, moeten Sander en Herman flink doorstappen. Kapitein Erik motiveert de mannen en heeft zelfs een strijdlied geschreven voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Samen zingen ze de sterren van de hemel.

Gaan de piepjonge Jasmijn en Guus optreden bij de eindshow?

Vrijdag héél vroeg in de ochtend lopen Sander en Herman door Raamsdonksveer. Daar komen ze de piepjonge muzikanten Jasmijn en Guus tegen. Zij spelen een liedje voor het goede doel en dat beviel zo goed, dat Herman voorstelt of ze op de eindshow willen optreden dinsdag voor het grote publiek!

De vogeltjes fluiten

De mannen komen vermoeid aan in Hellendoorn. Het is tijd om uit te rusten en Mark en Jorien nemen het stokje over. Zij eindigen deze etappe in Ommen.

KOM IN ACTIE

Er zijn hiernaast nog heel veel manieren waarop je iets bij kunt dragen aan 3FM SR19: The Lifeline. Hier vind je ze op een rijtje!

1. Vraag een plaat aan
2. Doneer direct
3. Doneer aan een actie van iemand anders
4. Begin een eigen actie en haal donaties binnen
5. Bied op een veilingitem

Ster advertentie
Ster advertentie