Naar homepage
3FM Serious Request

MEAU speelt 'Dat Heb Jij Gedaan' in het Glazen Huis

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU speelt 'Dat Heb Jij Gedaan' in het Glazen Huis

De werkweek begint goed in het Glazen Huis in Amersfoort: op maandagochtend kwam MEAU langs bij 3FM Serious Request! Ze speelde natuurlijk haar hit Dat Heb Jij Gedaan en deed een bijzondere cover van een classic kersthit. Kijk hier het interview met MEAU terug.

2021 was het jaar van MEAU: ze stond bovenaan zo ongeveer alle hitlijsten, en scoorde in haar debuutjaar gelijk een spot in de 3voor12 Song van het Jaar én de Top 2000. Het gaat zelfs zo hard met MEAU, dat ze haar bijbaan als publieksmedewerker in het Rijksmuseum heeft opgezegd. In haar laatste maanden in het museum begonnen haar muzikale carrière en haar werk daar elkaar ook af en toe te kruisen. "Er kwamen wel eens jongeren die me van TikTok herkenden!"

Kijk hier het hele interview van met MEAU in het Glazen Huis terug:

De livesessie van MEAU vind je zo snel mogelijk op deze pagina terug.

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie