3FM Serious Request

MEAU speelt 'Dat Heb Jij Gedaan' in het Glazen Huis

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU speelt 'Dat Heb Jij Gedaan' in het Glazen Huis

De werkweek begint goed in het Glazen Huis in Amersfoort: op maandagochtend kwam MEAU langs bij 3FM Serious Request! Ze speelde natuurlijk haar hit Dat Heb Jij Gedaan en deed een bijzondere cover van een classic kersthit. Kijk hier het interview met MEAU terug.

2021 was het jaar van MEAU: ze stond bovenaan zo ongeveer alle hitlijsten, en scoorde in haar debuutjaar gelijk een spot in de 3voor12 Song van het Jaar én de Top 2000. Het gaat zelfs zo hard met MEAU, dat ze haar bijbaan als publieksmedewerker in het Rijksmuseum heeft opgezegd. In haar laatste maanden in het museum begonnen haar muzikale carrière en haar werk daar elkaar ook af en toe te kruisen. "Er kwamen wel eens jongeren die me van TikTok herkenden!"

Kijk hier het hele interview van met MEAU in het Glazen Huis terug:

Video niet beschikbaar

De livesessie van MEAU vind je zo snel mogelijk op deze pagina terug.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie