3FM Serious Request

Winnen! Produceren met Glen Faria

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Winnen! Produceren met Glen Faria

Glen Faria stond vandaag op de planning om op bezoek te gaan bij het Glazen Huis, helaas gooide Corona roet in het eten. Het Glazen Huis is namelijk in quarantaine! Maar we gaan gewoon door en Glen Faria bracht alsnog een bezoekje, maar nu veilig vanaf de brievenbus buiten. Daar stond hij niet met legen handen, hij bracht een veilingitem mee: "Wie wil er met mij een liedje maken?!"

Produceren met Glen Faria

Spendeer jij al je vrije uren aan het produceren van muziek, maar kun je wel wat professionele hulp gebruiken? Wacht niet langer. Niemand minder dan Glen Faria geeft een productie-coaching sessie weg in jouw eigen (thuis-)studio!

Glen maakt niet alleen zelf muziek, maar was ook onderdeel van de bekende rapformatie 'Flinke Namen' en schreef hits als 'Duurt Te Lang' van Davina Michelle en 'Zij Weet Het' van Tino Martin. Met een mooi bod krijg jij de beste beats boost voor jouw carrière als producer!

Bieden kan hier ↓

Ik wil produceren met Glen

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie