3FM Serious Request

The Jordan speelt ‘You Don’t Even Know Me’ live in het Glazen Huis

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. The Jordan speelt ‘You Don’t Even Know Me’ live in het Glazen Huis

Caroline van der Leeuw, ook wel bekend als Caro Emerald, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden als The Jordan. Op de vroege maandagochtend komt ze langs in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2022 om één van haar nieuwe liedjes live te spelen en een mooi item aan te bieden voor de veiling.

Haar gezicht en stem ken je waarschijnlijk wel van hits als ‘A Night Like This’ en ‘That Man’, maar het nieuwe project van Caroline van der Leeuwen klinkt totaal anders: “Dat was m’n vorige baan, zou je kunnen zeggen.”

“Het is simpel: ik wilde wat anders. De naam Caro Emerald is niet van mij alleen, het is van een groep. Als ik iets voor mezelf wil doen, moet ik het anders noemen”, vertelt Caroline aan 3FM-dj Rob Janssen in het Glazen Huis in Amersfoort.

Rob zit daar samen met huisgenoten Sophie Hijlkema en Barend van Deelen een week lang opgesloten om geld op te halen voor stichting Het Vergeten Kind.

‘You Don’t Even Know Me’ live

Als ze dan toch al in het Glazen Huis is, is dat natuurlijk de perfecte gelegenheid voor The Jordan om een van die nieuwe liedjes te spelen. Het wordt een prachtige, ingetogen versie van haar ballad ‘You Don’t Even Know Me’.

Kijk het liveoptreden hier terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bied op een meet & greet

Namens The Jordan biedt Caroline ook nog een item aan voor de 3FM Serious Request veiling: een ticket voor het concert van The Jordan in Paradiso op 23 maart mét een exclusieve meet & greet met de band.

Bied op het veilingitem van The Jordan!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie